Skip to main content

Vi har samlet de bekymringer, vi ofte høre i forbindelse med at få vippeekstensions og permanent vippebuk.

 

  1. Mister man sine egne vipper, når man får sat vippeekstensions på?

Det kan du gøre, hvis du ikke følger vores professionelle vejledning. Som er:

  • Du må ALDRIG selv hive vippeekstensions’ene af. Lad dem selv falde af eller lad os fjerne dem. Vi har produkter der kan opløse limen, uden at skade dine egne naturvipper.

ELLER får du sat for lange vippeekstensions på, i forhold til din egen naturvippes længde, er der også stor risiko for, at dine egne vipper bliver beskadiget eller knækker af.

 

2. Er permanent vipperbuk (Også kaldet Lashlift) mildere end brug af vippetang?

 

 

Med vippetang, “knækker” man vipperne fuldstændig samme sted hver eneste dage. Ved permanent vippebuk, bues vipperne, ikke knækkes og skal kun skal udføres hver 6-8 uge. Så ja, vi vil vurdere det som en mildere behandling af vipperne.

 

3. Er det farligt at farve sine vipper?

Vippefarven vi anvender i klinikken, er udelukkende til professionelle behandlere. Farven er ligeledes udelukkende lavet, til anvendelse tæt ved øjnene, så derfor er der intet farligt for øjnene, ved at farve vipperne.

Men som alt muligt andet, kan der opstå allergisk reaktion, hvis man typisk også er allergisk for hårfarve. MEN her er hjælp at hente!

For vi har faktisk også en farve til Sensitive øjne ( … Og bryn, for den sags skyld). Der er kortere trækketid for farven og dermed mildere behandling for sensitive øjne.

 

4. Kan jeg pleje mine vipper, hvis nu jeg ( … som mange andre) er afhængig af overstående behandlinger?

 

I klinikken anbefaler vi altid M2 vippebalsam eller M2 vippeserum. Du kan læse mere om de produkter HER.