Skip to main content

Som flere nok er bekendt med, har vi udvidet vores kunnen og viden, med uddannelse i Kosmetisk Ansigts-akuterapi, som det så fint hedder.

Det er akupunktur i ansigtet, med udelukkende kosmetisk effekt. 

Grundlæggende sætter vi nåle i ansigtsmuskulaturen, for at afslappe musklen ELLER få den til at spænde op.

Rolig nu, Hr. Muskel … Nu tager du lige en slapper!

Et godt eksempel de fleste kender, hvor vi anvender afslapning af musklen, er ved brynmusklen, også kendt som bekymringsrynken. Mange laver den sammentrækning mellem brynene, maaaange gange i løbet af dagen og til sidst, vil der jo opstå en rynke i huden, hvor musklen trækker sammen. I sådanne et tilfælde, skal vi have brynmusklen afslappet, for også at kan forbedre rynken i huden.

Giver det ikke go’ mening?

Go’ morgen Hr. Muskel, er du klar til at spænde op??

Skal vi have spændt musklen op og “vækket” den lidt, sætter vi typisk nåle i udspringet eller tilhæftningen af musklen, for at få den til at kontrahere, altså lave en opstramning. Det kan eksempelvis være opstramning af halsen eller kinderne.

Vi har 22 forskellige programmer vi kan følge, afhængig af hvad vi skal arbejde på:

Gør det ondt?

Det er selvfølgelig forskelligt, fra person til person, hvordan det føles og forskelligt, hvor spændte ens muskler kan være. Men de fleste mærker kun et lille prik, når nåle sættes på huden. Selve indføringen mærkes ikke, eller kun lidt, hvis musklen er mere spændt.

Der er ingen bivirkninger ved behandlingen. Det eneste det kan udløse, er et lille blåt mærke, hvis vi rammer et blodkar.

Læs mere om priser og behandlinger HER