Skip to main content

Børster du ikke tænder hver aften?? Det må vi gå udfra, de fleste gør. Er det ikke det ikke lige så vigtigt, at får renset huden ligeså??

Det mener vi jo, men vi ved godt, det kan være svært at få det med i rutinen. Derfor har vi her, opstillet nogle råd til dig.

Vi kender det alle; sofaen kalder, benene er trætte, “Mooaaar…” hører du for 3. gang, der skal ryddes op, tages af bordet… osv. osv.
Samtidigt hører du en lille stemme fra Kristina eller Liv i baghovedet:

“Husk nu, du skal rense din hud morgen OG aften. Og meget gerne lav en dobbelt afrensning, når du gør det.” 

Og du tænker:

“Det kan I ikke mene, Liv og Kristina! 2 gange afrensning, 2 gange dagligt!! Hvornår skal jeg finde tid til det?”

Bare rolig, vi giver dig her 3 gode tips, til at lette din hud-afrensnings-rutine.

  1. Anvend rensevand! Det skal blot påføres på fugtet en vatrondel og afrens derefter. Det er hurtig og nem afrensnings metode.

Vi har i klinikken DECLÉOR Cleansing Water.
EKSTRA BONUS: Du kan også fjerne din mascara, med denne.

“Jeg bruger altid min Cleansing Water, hvis jeg kommer sent hjem en aften eller har været i byen. Så er det lynhurtigt, at fjerne makeup, selvom det måske er midt om natten og jeg er træt” Kristina

Læs mere om Rensevanden HER

2. Afrens huden INDEN du sætter dig i sofaen. Gør det efter aftensmaden, så når du sætter dig i sofaen til afslapning, er huden afrenset og klar til at hoppe i seng, hvis nu du skulle døse lidt hen under tæppet.

3. Ta’ dit renseprodukt med ind i badet. Når du alligevel skummer håret med shampoo, så tager det ikke meget mere end 5 sekunder, at rense ansigtet på samme tid.

DECLÉOR har igen et fantastisk produkt, der er lavet helt specifikt til anvendelse i badet. Den har nemlig en fast mouse-konsistens, så produktet ikke bliver skyllet væk for hurtigt, af vandet fra bruseren.

Læs mere om Rensemousen HER

Fat mod og frem med din foretrukne renseprodukt, til aften. God fornøjelse!