Skip to main content

Er du træt af de dybe linje og rynker, der lige pludselig er opstået? Frygt ej! Her er nogle tips, som din hud ikke kan leve uden! Og her skal du “bare” bruge dine hudplejeprodukter, som du er vant til.

1. Smør cremen helt ud til ørene

Ja, du læste rigtigt. Mange af os glemmer, at vi også har hud helt ud til ørene ;-). Så husk at komme godt ud til ørene, de har også brug for fugt og pleje.

2. Ta’ halsen med, nakke og delcolté

Det er ikke kun dit ansigt, der har brug for pleje. Påføre din dagcreme, serum osv. heeeelt ned på hals, nakke og bryst!

Vi kender alle til, at vores hals og bryst begynder at se en lille smule gammelt ud. Men bare rolig, det er aldrig for sent, at gøre en lille forskel.

3. Solcreme allerede fra forårssolen

“Solen varmer jo ikke før om sommeren?”. Denne har vi hørt før. Nej nej, den varmer ikke særlig meget om foråret, men det er heller ikke varmen, der påvirker din hud. Det er solens UV-stråler, og de ses allerede om foråret.

Så gør dig selv den tjeneste, smør dig med solcreme! Mindst faktor 30, gerne faktor 50, så er du en stjerne! Og du undgår de trælse rynker 😉

4. Solbriller på – øjenrynker

Er du også træt af kragetæerne ved øjnene? En lille hjælp vil være, at du går med solbriller. Undgå at knibe dine øjne, for det er grunden til, at du får øjenrynker.

Et lille bonus tip – Det er også helt okay, at gå med solbriller når solen ikke skinner – for husk på, at solen altid skinner på stjernerne!

Leave a Reply