Skip to main content

Kosmetisk ansigtsakupunktur

Består af unikke og effektive behandlingsmetoder med akupunkturnåle. Det er en ældgammel viden, kombineret med moderne teknikker.

Akupunkturnålene indføres på helt nøjagtige punkter i ansigtet, hvor der kan stimuleres eller afslappes til mere eller mindre aktivitet, i de pågældende ansigtsmuskler.

Der mærkes ikke andet, end et lille prik, når nålen indføres. Ved sjældne tilfælde, kan der opstår et lille blåt mærke, på sarte steder, som fx. øjneomgivelserne.

Det er til lokal behandling af fx. hængende øjenlåg, pandelinier, “bekymringsrynken”, slap hud på kinder, trætte øjne, smilerynker, kindfurer og kæbespændinger.

Der ses øjeblikkelig effekt, som yderligere forbedres 24 timer efter behandlingen. Det anbefales et behandlingsforløb á 6 behandlinger, med ca. en uges mellemrum, for optimal og vedvarende resultat. Derefter opfølgning ca. hver eller hveranden måned, afhængig af alder og hudstruktur.
SE PRISERBOOK ONLINE

Priser

Prøv Kosmetisk Ansigtsakupunktur

(15 min)

kr. 249,-

Lokal rynkebehandling, ifm. med anden ansigtsbeh. pr. rynke

kr. 219,-

Kosmetisk ansigtsakuterapi

(45 min.)

kr. 619,-

Kosmetisk ansigts-akuterapi Deluxe

(90 min.)

kr. 819,-

Kurforløb á 6 behandlinger

(45 min.) pr. behandling

kr. 519,-

Kurforløb á 6 behandlinger

(90 min.) pr. behandling

kr. 719,-

Deluxe-udgaven indeholder udover akupunktur; regenererende peeling, dybdegående lifting-massage og collagenstimulerende maske.